Coduri postale
spacer spacer
Cauta cod postal
spacer
  Oras :   Strada :
 
spacer
spacer
spacer
spacer

spacer

spacer
spacer spacer
Alege

spacer spacer
Parteneri

Parteneri

spacer

Informatii utile Bucuresti

Localitati Bucuresti

Stiri


    Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategii judetul Bucuresti, localitate Bucuresti
Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (A.N.P.C.P.P.S. Romania) a fost infiintata in anul 2003 pentru a veni in intampinarea nevoilor consumatorilor din Romania.
Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania are Secretariatul General in Bucuresti, Str. Muzelor, nr. 1, Sector 4, Cod Postal 040191, Romania, tel./fax: 031-402.26.32, e-mail: office@anpcppsr.ro.
Este o organizatie neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor. Obiectivele Asociatiei sunt de a proteja drepturile si interesele legitime ale consumatorilor, de a constientiza consumatorii asupra drepturilor pe care le au, de a dezvolta programe si proiecte in scopul realizarii acestor obiective.
Website: www.protectia-consumatorilor.ro
Site realizat, hostat si optimizat de Automatizari Pitesti       Contact